Skupština opštine organizuje “Sate građana”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Statut Skupštine opštine Kozarska Dubica predvidio je niz oblika neposrednog učešća građana u lokalnoj samoupravi, a od ove godine Skupština opštine Kozarska Dubica organizovaće “Sate građana”.

Putem tog mehanizma, koji predstavlja vid direktne komunikacije između odbornika i građana, biće obezbjeđen viši nivo transparentnosti u radu Skupštine opštine, a građanima će biti omogućeno da iznesu svoja mišljenja i inicijative.

„Sati građana“ održavaće se u zgradi Opštinske uprave od 11 do 13 časova u kancelariji broj 13.

Skupština opštine utvrdila je raspored održavanja “Sata građana” za januar 2018.godine i u ovom mjesecu organizovaće se utorkom.

Tako će 16.januara “Satu građana” prisustvovati odbornici: Milovan Barišić, Marinko Gvozden ,Živko Goga i Saša Ćirić, 23. januara prisustvovaće odbornici Siniša Zlokapa,Marica Burazor, Brane Miljatović i Vladimir Marin, a 30. januara odbornici Miloš Banjac, Ranko Stojaković, Milan Garača i Tatjana Obućina.

Iz Skupštine opštine Kozarska Dubica pozivaju građane da uzmu učešće u “Satima građana” i na taj način izraze svoja mišljenja i primjedbe, te daju prijedloge izabranim odbornicima.