Za ponedjeljak, 27.marta zakazana četvrta redovna sjednica lokalnog parlamenta

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Predsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Dragan Jaćimović zakazao je za ponedjeljak, 27.mart 2017.godine četvrtu redovnu sjednicu lokalnog parlamenta.

Na predloženom dnevnom redu je 21 tačka, a među prvima su Budžet opštine Kozarska Dubica za 2017.godinu i Odluka o izvršenju Budžeta Opštine za tekuću godinu.

Pred odbornicima će biti izvještaji o radu u protekloj godini Komunalne policije,  opštinskog SUBNOR-a i Javne ustanove Dječiji vrtić “Pčelica“, kao i finansijski izvještaj za 2016.godinu Udruženja ratnih vojnih invalida Kozarska Dubica.

Odbornici lokalnog parlamenta bi trebali da donesu programe zajedničke komunalne potrošnje, održavanja gradske čistoće i zelenih površina, održavanja puteva, gradskih ulica, lokalnih i nekategorisanih puteva, kao i programe obilježavanja  značajnih događaja,te kulturnih i sportskih manifestacija za 2017.godinu.

Pred odbornicima će se naći odluke o određivanju matičnih područja u opštini  i o pokretanju procesa revizije i ažuriranja dokumenta „Strategija razvoja opštine Kozarska Dubica za period 2011-2020.godina“.

Nakon što donesu Odluku o razrješenju vršilaca dužnosti  načelnika četiri opštinska odjeljenja, odbornici će na ovoj sjednici donijeti i Odluku o imenovanju načelnika tih odjeljenja, a potom i Odluku o raspisivanju Javnog konkursa za izbor direktora Javnog preduzeća „Centar za informisanje i kulturu“.

Četvrta redovna sjednica Skupštine opštine Kozarska Dubica biće održana sa početkom u 10 časova u velikoj skupštinskoj sali.