U četvrtak zadnji dan nastave za maturante, u petak maturska zabava

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Maturanti Srednjoškolskog centra Nikola Tesla, 121 učenik završnih razreda , nastavu završavaju sutra.To će biti posljednji zajednički dan u školskim klupama za 47 učenika gimnazije, 22-je ekonomskih i poslovno-pravnih tehničara, 27 poljoprivrednih tehničara, i 25 tehničara drumskog saobraćaja.

Odmah u petak, 19.maja biće organizovana maturska zabava u sali Đurđević , kojoj će prethoditi šetnja maturanata glavnim gradskim ulicama u svečanoj odjeći uz pratnju profesora iz srednje škole, te brojnih sugrađana, roditelja i članova porodice u 19 časova i 30 minuta.

Što se tiče uspjeha ovogodišnje generacije maturanata, srednjoškolsko obrazovanje sa odličnim uspjehom , završiće 12 učenika i 5 vukovaca.

Na maturskoj zabavi najboljim učenicima biće uručeni i pokloni opštine Kozarska Dubica, vukovci će dobiti laptope, a odlični učenici tablet računare.

Poklone će im uručiti načelnik opštine Radenko Reljić sa saradnicima, predsjednikom Skupštine opštine Draganom Jaćimovićem i načelnikom Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Dušanom Drljićem.