Sportski rezultati i najave narednih susreta

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Rukometaši Kozare Mlijekoprodukta igraju utakmicu pretposljednjeg kola naredne subote u kozarskodubičkoj Sportskoj dvorani sa Leotarom iz Trebinja ,a susret počinje u 20 časova.

Fudbaleri Borca juče su  na domaćem terenu savladali ekipu Prnjavora sa 1:0,a gol je postigao Predrag Pralica. Sljedeće subote putuju u Laktaše,susret je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Ravan je juče u gostima kod fudbalera Gomjenice u Prijedoru poražena sa 1:0. Naredne nedjelje dočekuju ekipu „Naprijed“ iz Banjaluke u 17 časova i 30 minuta.

Radnik je protekle subote savladao ekipu Podgrmeča iz Oštre Luke  rezultatom 3:0. Golove su postigli Mirel Ljubijankić, Ljubiša Burazor i Nedim Krividić. Naredne nedjelje u Knežici u 17 časova igraju sa Knežopoljcem.

Seniori Une juče su u Drvaru  poraženi od Borca u zaostaloj utakmici koja je bila i posljednji susret u ovom dijelu prvenstva rezultatom 99:79.

U nedjelju, 14. maja Košarkaški klub Una u Sportskoj dvorani organizuje turnir za kadete rođene 2001. i 2002.godine.Pored domaćina, učestvuju klubovi „Nova Gradiška“, Igokea Aleksandrovac, te „Sloboda 73“ Novi Grad. U 11 časova biće odigrana prva polufinalna utakmica između Igokee i Slobode 73, u 12 časova i 15 minuta je svečano otvaranje turnira, nakon čega će biti odigrana druga polufinalna utakmica između Une i ekipe Nova Gradiška. Pokrovitelj turnira je Opština Kozarska Dubica.