Sportski rezultati

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Premijerligašice Dubice juče su u Prijedoru poražene od rukometašica Mire u utakmicu 8.kola rezultatom 25:31.Naredne subote igraju kod kuće sa Ženskim rukometnim klubom Hadžići u 20 časova.

Rukometašice „Knežopoljke“  juče su  u susretu  7. kola Prve lige RS   u Brodu savladale  ekipu Nestro Brod sa 29:22. U srijedu na domaćem terenu igraju zaostalo kolo protiv Nevesinja u 17 časova i 30 minuta, dok će za vikend u redovnom kolu ugostiti Radnik iz Bijeljine.

U 14.kolu  Regionalne lige Zapad fudbaleri „Borca“  juče su na domaćem terenu igrali nerješeno  sa ekipom Brdo iz Hambarina 2:2.

„Ravan“ je poražena  u gostima kod Progresa u Kneževu sa 1:6, a naredne nedjelje na stadionu u Međeđi igraće se derbi susret između domaćih ekipa Borac i Ravan u 13 časova.

U utakmici 13.kola 4.lige Područnog fudbalskog saveza Prijedor „Radnik“ je na domaćem terenu juče bio bolji od ekipe Podgrmeč iz Oštre Luke rezultatom 2:0.Naredne nedjelje putuju u Donje Vodičevo gdje će snage odmjeriti sa ekipom Plamen u 13 časova i 30 minuta.

Seniori Košarkaškog kluba Una u utakmici 2.kola Druge lige RS u Kotor Varoši izgubili su od ekipe Mladost sa 54:68. Naredno kolo igraju za vikend u kozarskodubičkoj Sportskoj dvorani sa klubom Sloboda iz Novog Grada.