Sportski rezultati

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

U 9.kolu  Regionalne lige Zapad fudbaleri „Borca“  su u gostima kod „Čelinca“ igrali nerješeno -1:1,  a naredne nedjelje u 15 sati na domaćem terenu sastaće se sa ekipom Lauš.

„Ravan“ je na domaćem terenu izgubila od„Partizana“ iz Kostajnice 2:5, a sljedeće subote igraju u gostima kod Lijevča od 15 časova.

U  8.kolu 4.lige Područnog fudbalskog saveza Prijedor „Radnik“ je poražen kod „Slavena“ u Dobrljinu 1:3. Naredno kolo igraju na domaćem terenu sa ekipom iz Gomjenice.

U 5.ligi Područnog fudbalskog saveza Prijedor  igralo se šesto kolo, „Omladinac“ je u Prijedoru savladao „Berek“ sa 4:2 , a ove nedjelje u Drakseniću snage će odmjeriti sa Omladincem iz Kiseljaka u 15 sati. „Moštanica“ u nedjelju igra sa ekipom iz Svodne takođe u 15 časova.

Juče je održan 1.jesenji humanitarni kros u organizaciji Atletskog kluba “San” iz Prnjavora na kome su učestvovali i članovi atletskog kluba iz naše opštine. Marija Dardić osvojila je  I MJESTO na 100m,a u ovoj trci druga je bila Marija Skrobić. Prva na cilj u trci na 200 metara stigla je Nikolina Babić. Danilo Mataruga zauzeo je drugo mjesto u takmičenju  na 1000 metara, dok je najbrži u tci na 2000 metara bio član Atletskog kluba Kozarska Dubica Boško Bižić.