Rukometašice “Knežopoljke” savladale protivnice iz Doboja

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Rukometašice „Knežopoljke“  savladale se danas u kozarskodubičkoj Sportskoj dvorani  Ženski rukometni klub Doboj rezultatom 37:23.

Knežopoljka je vodila i na poluvremenu koje je završilo rezultatom 17:10, a najviše golova na susretu drugog kola Prve lige Republike Srpske postigla je kapitan domaće ekipe Lena Kovačević.

„Druga utakmica na domaćem terenu i druga pobjeda,a sam rezultat govori da i nije bila previše teška. Već od desete minute poveli smo sa 4-5 golova razlike, i na kraju se susret završio našom pobjedom“, kazala je Kovačevićeva.

Ona je naglasila da su igračice Knežopoljke na ovom susretu igrale timski,i da su pokazale spremnost za ostvarivanje novih pobjeda.

„Protivnik je igrao fer i korektno,trudili su se koliko su mogli, a danas smo mi bili bolji i sreća je bila na našoj strani“,istakla je Kovačevićeva.

Naredno kolo Knežopoljka igra sljedeći vikend u Trebinju, očekuje ih teška utakmica ali nadaju se uspjehu.

„Mi se ove sezone spremamo za prvo mjesto, trudimo se, dolazimo redovno na sve treninge, zalažemo se i vjerujemo da ćemo ove godine zasluženo biti prvaci“, naglasila je Kovačevićeva.

Trener Ženskog rukometnog kluba Doboj Ninoslav Cvijanović čestitao je domaćinima na fer i korektnoj borbi, i rekao da je za njihov klub ovo drugi poraz na startu sezone.

„U našoj ekipi su mlade djevojke, trebamo više raditi,nedostaje nam igračica, a protivnička ekipa je klasa iznad nas i ostvarili su zasluženu pobjedu“,naveo je Cvijanović nakon susreta.

Da podsjetimo, da je Knežopolja na domaćem terenu prošlog vikenda takođe, na veliko zadovoljstvo publike sa tribina,  savladala protivnika, banjalučki Borac rezultatom 28:24.