RK”Kozara Mlijekoprodukt”domaćin budućim reprezentativcima BiH

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Bosna i Hecegovina će uskoro da dobije mušku rukometnu reprezentaciju za 2004./2005.godište. Pozvano je stotinu dječaka među kojima će u narednom periodu biti izvršena selekcija.

Domaćin prvog okupljanja budućih reprezentativaca iz banjalučke regije i Unsko-sanskog kantona je Kozarska Dubica i Rukometni klub“ Kozara Mlijekoprodukt“ kao dvostruki osvajač šampionske titule BiH u ovoj uzrasnoj kategoriji.

U nedjelju, u 10 časova u Sportskoj dvorani okupiće se i prvi trening odraditi 30 mladih rukometaša, među kojima i osmorica iz „Kozare Mlijekoprodukta“.

Iz našeg kluba u reprezentaciju su pozvani Burazor, Đenadija, Stijović, Kondić, Stojčić, Stojanović, Pralica i Milisavljević, kazao je Radomir Miljuš koordinator rada Omladinskih selekcija u Rukometnom klubu „Kozara Mlijekoprodukt“.

Sa rukometašima će raditi treneri reprezentacije BiH Haris Galijašević i Nebojša Golić, a sa njima i Milan Miljuš trener dubičkih rukometaša.

Prvom okupljanju mladih reprezentativaca u Kozarskoj Dubici prisustvovaće  direktor Rukometne reprezentacije BiH Gordan Muzurović, te pomoćnik za sport u Ministarstvu porodice,omladine i sporta u Vladi Republike Srpske  Dragan Jaćimović.

Za ostale regije okupljanje budućih reprezentativaca biće organizovano u Maglaju, Visokom i Međugorju.