Preduzeće “Jelena” doo učesnik “Jesenjeg sajma” u Banjaluci

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

U Banjaluci je juče otvoren “Jesenji sajam 2017” koji je na 130 štandova okupio više od 200 izlagača iz oblasti lova, ribolova, ekologije, sporta, turizma, ugostiteljstva, poljoprivrede i prehrambene industrije iz Republike Srpske, BiH, Srbije i Crne Gore.

Načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu opštine Kozarska Dubica Miroslav Tica potvrdio je da se među izlagačima ovogodišnjeg sajma u Banjaluci predstavilo poljoprivredno-trgovačko društvo “Jelena” d.o.o. iz Kozarske Dubice, a da je zapažena bila sajamska ponuda predstavnika bratske opštine Bela Palanka.

“Podršku našem izlagaču i dobrodošlicu predstavnicima opštine Bela Palanka dali su zamjenik načelnika opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro i šef Odsjeka za poljoprivredu Bobana Ćibić, koji su juče prisustvovali otvaranju “Jesenjeg sajma” u Banjaluci”, rekao je Tica.

U okviru “Jesenjeg sajma” koji će biti otvoren do nedjelje, 19. novembra, održavaju se međunarodni sajmovi poljoprivrede i prehrambene industrije – AGROS, lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES i Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 časova, a ulaznice koštaju dvije KM, dok će u subotu, 18. novembra, u okviru porodičnog sajamskog dana, četvoročlane porodice moći da posjete manifestaciju sa jednom ulaznicom.