Počinje sa radom dječija radionica “Kreativni nered”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

U Javnoj ustanovi Narodna biblioteka  u Kozarskoj Dubici u subotu, 22. aprila, počeće sa radom dječija radionica “Kreativni nered”, rekla je danas direktor ove ustanove Danijela Balaban.

„Osim dramske kreativne radionice i drugih sadržaja, ovo je još jedna aktivnost Narodne biblioteke posvećena djeci. Svaka radionica će obradovati djecu novom temom i novim kreativnim radom”, istakla je Balabanova.

Ona je navela da će radionicu, koja će se održavati subotom od 10 do 11.30 časova uz simboličnu cijenu od pet maraka,  voditi profesori razredne nastave Danijela Trkulja i Slađana Kos.

“Broj mjesta je ograničen, a roditelji svoju djecu još mogu da prijave u biblioteci svakim radnim danom”, rekla je Balabanova i dodala da je za učešće u dječijoj radionici “Kreativni nered” do sada prijavljeno 15 djece.

Ona je podsjetila da je u “Narodnoj biblioteci” u pripremi dječija predstava koja će biti rezultat dramske kreativne radionice, koja je sa radom počela krajem februara.
Balabanova je naglasila da je upis u biblioteku besplatan za svu djecu predškolskog uzrasta i učenike prvog razreda osnovne škole, a da posebno uređeno dječije odjeljenje biblioteke raspolaže sa više od 8.000 knjiga za djecu.