Počele pripreme manifestacije “Izbor sportiste za 2017. godinu”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

U opštinskoj upravi Kozarska Dubica počele su organizacione pripreme za manifestaciju “Izbor sportiste za 2017. godinu”.

Predsjednik Organizacionog odbora te manifestacije Mile Zlojutro izjavio je da će opština Kozarska Dubica i ove godine proglasiti i nagraditi najuspješnije sportiste i sportske kolektive, za koje će biti obezbjeđene novčane nagrade, pehari i poklon bonovi.

On je naveo da će se manifstacija “Izbor sportiste za 2017. godinu” održati u prvoj polovini februara naredne godine, a da je svim sportskim kolektivima već upućen poziv za prijavu prijednoga kandidata za izbor najuspješnije sportske ekipe, najuspješnijeg sportiste, trenera, sportskog radnika i mladog talenta.

Rok za podnošenje prijava za kandidate je 20. januar naredne godine, nakon čega će biti formiran stručni žiri koji će razmotriti pristigle prijedloge.

Generalni pokrovitelj i organizator 47. po redu “Izbora sportiste za 2017. godinu” je opština Kozarska Dubica, a medijski pokrovitelj JP “Centar za informisanje i kulturu”.