Ostali sportski rezultati

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

Rukometašice „Knežopoljke“ narednog vikenda  u susretu  7. kola Prve lige RS  putuju u Brod, a utakmica 6.kolo protiv Hercegovine iz Nevesinja je odgođena.

Rukometaši „Kozare Mlijekoprodukta“  juče su u  Banjaluci  savladali „Mladost“ rezultatom 29:24. Naredne subote na domaćem terenu igraće derbi susret protiv Lokomotive iz Brčkog u 20 časova.

U 13.kolu  Regionalne lige Zapad fudbaleri „Borca“  poraženi su u Kneževu od ekipe „Progres“ rezultatom 0:3.U nedjelju igraju na domaćem terenu u 13 časova i 30 minuta  sa ekipom Brdo iz Hambarina.

„Ravan“ je juče  poražena od Sloge iz Rakelića sa 0:3,a sljedeće kolo igraće u gostima kod Progresa u Kneževu.

U utakmici 12.kola 4.lige Područnog fudbalskog saveza Prijedor „Radnik“ je u Kozarcu poražen od ekipe „Bratstvo“ sa 2:6.Naredno kolo igraju za vikend na domaćem terenu sa ekipom Podgrmeč iz Oštre Luke.

U 5.ligi Područnog fudbalskog saveza Prijedor  „Moštanica“ je u zaostalom kolu u Prijedoru savladala  fudbalere Radnika Urije sa 5:1.

Proteklog vikenda u Banjaluci održan  je međunarodni Grawe Energija turnir na kome su učestvovali takmičari Karate kluba Wazari.Nastupalo je 7 takmičara, Jana Ćirić, Anja Janković, Ana Zmijanjac, Anamarija Crnobrnja, Ivana Kaurin, Slađana Marin i Milica Vrebac. Dubičanke, Jana Ćirić i Anja Janković, osvojile su dvije bronzane medalje u katama pojedinačno. Na ovom turniru je učestvovalo 988 takmičara iz 86 klubova i 10 zemalja.

Na ovom turniru učestvovali su i takmičari Karate kluba DYNAMIC koji su osvojili  jednu srebrnu i pet bronzanih medalja. Srebro je pripalo Draganu Dardiću, a bronza Sari Jeličić, Ognjenu Drljiću, Heleni Barudžija, Jeleni Škondrić i Danilu Laziću, koji su se takmičili u borbama pojedinačno.

Juče su članovi Atletskog kluba „Kozarska Dubica“ učestvovali na  2.humanitarnoj utrci u Novom Gradu pod nazivom „Trči za dječiji osmjeh“, koja je organizovana za članove Udruženja djece i omladine  sa posebnim potrebama „Iskra“ iz ovog grada. „ Članovi našeg kluba istrčali su stazu dugu tri kilometra  i na taj način podržali ovu  akciju“, kazala je trener Radmila Đukanović, koja je takođe trčala humanitarnu trku u Novom Gradu.