“Fokus” prvačićima dijeli školski pribor i đačke torbe

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

U Udruženju mladih „Fokus“  kreću sa podjelom školskog pribora i đačkih torbi koje su kroz projekat “Prvi školski dan“ obezbijedili za svih 146  dubičkih prvačića.

Prvi će poklone dobiti prvačići Osnovne škole „Sveti Sava“, kazao je predsjednik „Fokusa“ Nedim Krivdić i dodao da će podjela za učenike ove škole biti obavljena u subotu, 12.avgusta sa početkom u 10 časova.

On je rekao da će u ponedjeljak, 14.avgusta podjela školskog pribora i torbi biti upiličena za prvačiće Osnovne škole „Majka Knežopoljka“ i to u centralnom objektu u Knežici u 10 časova i 30 minuta.

Prvačići Osnovne škole „Vuk Karadžić“ će svoje poklone dobiti 1.septembra.

Prvog školskog dana u 8 časova i 30 minuta školski pribor i torbe dobiće prvačići  koji nastavu pohađaju u centralnom objektu, u područnoj školi Demirovac podjela će biti obavljena u 9 časova i 30 minuta, a u područnim odjeljenjima Međeđa u 10 , te Pucari i Kadin Jelovac u 10 časova i 30 minuta.

Krivdić je pozvao roditelje i buduće prvačiće da u navedenim terminima dođu po svoje poklone. Vrijednost donacije koju je za 146  dubičkih prvačića  obezbijedio „Fokus“ kroz projekat „Prvi školski dan“ je  7.123 marke.