Dubičanin Vladimir Zlokapa osvojio prvu nagradu u nagradnoj igri “Bolji prinos uz NESTRO dizel”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Tumblr

U nagradnoj igri “Bolji prinos uz NESTRO dizel” prvu nagradu, odnosno poklon vaučer vrijednosti od 15.000 KM i pet odsto popusta na sav asortiman, osvojio je Vladimir Zlokapa iz Kozarske Dubice.

On je istakao da godinama kupuje gorivo na “Nestro” pumpama, te da je zadovoljan jer je odličnog kvaliteta.

“Nestro” je juče srećnim dobitnicima uručio glavne nagrade u igri koja je bila namijenjena svim registrovanim poljoprivrednim proizvođačima u RS koji kupuju regresirano gorivo na “Nestro” pumpama.

Nagrade je dobitnicima uručio Dmitri Panjukov, generalni direktor “Nestro Petrola”, koji je kazao da je ova akcija sprovedena prvi put te da je u njoj učestvovalo više od 7.000 klijenata.

 “Izuzetno mi je drago da uručim nagrade pobjednicima, a posebno me raduje što je akcija bila usmjerena na poljoprivredne proizvođače, odnosno ljude koji proizvode hranu”, ističe Panjukov i dodaje da se proizvodnja svih naftnih derivata vrši na domaćem trištu, odnoso u Rafineriji Brod. “

Juče je dobitnicima uručena i druga nagrada, dva vaučera vrijednosti od po 500 KM, kao i pet odsto popusta na sav asortiman, preduzeću “Gold MG” d.o.o. Donji Žabar i Rajku Rakiću iz Bijeljine. Treće nagrade tri kartice za gorivo u iznosu od po 100 KM dostavljene su odmah po izvlačenju nagrada, a dobitnici su Borislav Japundža iz Novog Grada, Mišo Luc iz Kozarca i “Poljoprivrednik” d.o.o. iz Dervente.